Basiscreativiteit Bloggie


September 15, 2008

Sinds de vakantie twee dingen gebeurt. Een ik ben weer (voorzichtig) begonnen met reviewen en schrijven aan het boek voor de middelbare school. Mensen die een voorproefje willen moeten me maar mailen. Het is nog lang niet klaar maar inmiddels staat er wel al een hoop op papier, zo'n 300 pagina's.

Tweede en belangrijker is dat ik vorige week 250 Euro heb kunnen overmaken naar het Liliane fonds. Dankzij iedereen die het boek of de download kocht. Namens het Liliane Fonds hartelijk bedankt.

Groeten, Rob,


Juni 1, 2008

Time flies when you are having fun, maar anders ook zeg. Persoonlijke zaken kosten zoveel tijd dat de website en de vervolgboeken flink op mijn prioriteitenlijst gezakt zijn. Gelukkig heb ik in de meivakantie de draad weer een beetje op kunnen pakken met het boek basiscreativiteit voor de middelbare school. Ik hoop het ritme vast te kunnen houden, dan zou het zomaar kunnen dat er ergens in september een eerste serieuze versie ligt. Dus nu maar weer vlug aan de slag !

Fijne vakantie!

Rob,


September 9, 2007

De website een beetje bijgewerkt. Het heeft lang geduurd voordat ik tijd vrij had voor het nodige onderhoud. Up to date zal wel nooit lukken, maar na vandaag zijn we weer redelijk bij.

Een van de nieuwe dingen is deze bloggie waar ik wat makkelijker het laatste nieuws kan melden. Het belangrijkste nieuws heb ik ge-antidateerd hier onder geschreven.

Rob,


July, 2007

Van de opbrengst van het eerste jaar heb ik de eerste gift kunnen overmaken naar 2unite.org. Bedankt lezers,

2unite is een jonge stichting die mensen gaat helpen in Ghana door middel van verstrekken van microkredieten. Dit is op zich niet nieuws, maar 2unite wil de mensen ook met raad en daad bijstaan bij het opzetten van de bedrijfjes en een micro-economisch netwerkje opzetten. Dus geen 20 timmermannen in een dorp, maar een goede mengeling van verschillende bedrijfjes. Lees hun website, die legt alles uitgebreid uit.

Rob,


Last updated: 9 september 2007